www.eu-ist.hu

magyar / english
Hírek Események Pályázatok
 
 
 
  EU IST Pro
  Kapcsolatok
  Projektek
  Partnerközvetítés
  GYIK
  Kiadványok
  Hivatkozások
  Referenciák
  6KP / IST
  Projekt életciklus
  Archívum
 
  Ideal-ist Partner  
  Jelenleg az Ideal-ist partnerközvetítő az alábbi felhívásokat támogatja
  PPP: Future Internet
  Legújabb partnerkeresések
    Összes partnerkeresés ...
 
   
Bejelentkezés
 

Referenciák

IST Projektek

Az EU IST Pro csoport szakértői számos FP5 és FP6 IST projektben résztvettek, együttműködtek:

 • A CISTRANA egy európai kezdeményezés a nemzeti IST kutatási tevékenységek koordinálásának előmozdítására.
 • A FINANCE-NMS-IST célkitűzése az új tagállamokban kutatással foglalkozó szervezetek részvételének elősegítése az IST programban pénzügyi és költségvetési kérdésekben. A projekt workshopok keretében pénzügyi képzést kínál a 10 új tagállam IST kutatással foglalkozó szervezetei, azok pénzügyi szakemberei számára. A projekt elősegíti az érdekelteket a 6. keretprogram pénzügyi szabályainak megismerésében, értelmezésében és azok helyes alkalmazásában.
 • A PRO_NMS célkitűzése több új tagállam – Lengyelország (PL), Szlovákia (SK), Lettország (LV), Litvánia (LT), Észtország (EE) és Magyarország (HU) – valamint Ukrajna (UA) információs technológia területén tevékenykedő kutatóintézeteinek, kis- és közepes vállalatainak támogatása, részvételük növelése az Európai Unió Kutatási és Technológiafejlesztési Keretprogramjában. A projekt a beágyazott rendszerek, Mikro-/nano alapú rendszerek, rendszerelemek, IKT a hálózatba szőtt vállalatokban, valamint a szoftver és szolgáltatások IST területekre összpontosít.
 • Az IST-Mentor projekt célja az új tagállamok multiplikátorainak képzése és támogatása annak érdekében, hogy elősegítse professzionális IST támogató szervezetek fejlődését ezekben az országokban. A multiplikátorok egyéb országok multiplikátoraiból és az EU-s kapcsolataikból kialakult hálózattal támogathatják tevékenységeiket hazájukban. Az EU IST Pro csapat szoros kapcsolatokat épített ki a magyar multiplikátorokkal a projekt futamideje során és számít a hálózat folyamatos együttműködésére az elkövetkezendő években is. A projekt lezárása után megalakult a az East-West connECtion network.

A Netalfa Kft. főbb munkái és referenciáiról tájékozódhat ezen az oldalon.

Szoftverfejlesztés

Vámprogram

JVám nevű integrált vámügyintéző program fejlesztése, karbantartása, támogatása, melyet több multinacionális cég is használ. A program forgalmazását a Soft-Point Kft. végzi, részletekről kérjük a Soft-Point Kft. honlapján érdeklődjön. Néhány ügyfél a teljesség igénye nélkül:

 • AFL Hungary - Mór
 • Flextronics International - Nyíregyháza, Sárvár, Tab, Zalaegerszeg
 • IBM DSS - Vác
 • Jabil Hungary - Szombathely, Tiszaújváros
 • MenloWorldwide Hungary - Biatorbágy
 • Philips - Győr, Szombathely
 • Solectron - Budapest
 • Temic - Budapest
 • Valeo Auto-Electric Hungary - Veszprém

Egyéb

A Netalfa Kft. egyéb szoftvereket is fejlesztett Java környezetben, többek között két internetes csevegőt, melyek közül az egyik fizető szolgáltatás keretében működik. A másik csevegő kötetlen, szabad beszélgetést tesz lehetővé (http://chat.rulez.org).

Hosting szolgáltatás

Néhány azon honlapok közül, melyeket a Netalfa Kft. üzemeltet:

Távmunka környezet

A Netalfa Kft. az IST pályázatok működtetéséhez távmunka környezetet biztosít az alvállalkozók számára, melynek segítségével táviroda környezet valósul meg: a távoli postafiók elérésnek (IMAP) köszönhetően a levelekhez bárhonnan hozzá lehet férni, a hatékony adatkezelést teszi lehetővé a megosztott levelező mappák és könyvtárak.

Honlapkészítés

A Netalfa Kft. elsősorban infrastruktúrálisan specializálta magát, azonban elkészített néhány honlapot is. Jelenleg fejlesztés alatt van egy komplex webáruház.

Nyomtatás